Dorim sa aflam parerea dvs. despre acest unic director web pentru administratorii Forumgratuit.ro si Blogratuit.ro. In acest scop, am creat acest topic in care asteptam impresia dvs. despre acesta!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Ce parere aveti despre acest unic director web pentru administratorii Forumgratuit.ro si Blogratuit.ro?
Momentan vom accepta doar forumuri ce apartin de forumgratuit si bloguri de pe blogratuit. Pe viitor e posibil sa acceptam si alte platforme.Voi impuneti automat limitarea in cercul restrans al forumgratuit. Stiu, aveti succes. Stiu, suntem multi. Dar nu ocupa forumgratuit toata Romania... restul care nu stiu de forumgratuit reprezinta un numar f. mare de potentiali membri care nu este deloc vizat.
Am restructurat forumul!Faceti subcategoriile click-able din index, e plictisitor si in dezinteresul "clientilor" sa fie la fiecare categorie dupa click: forumuri si blog-uri. Macar sa apese lumea direct unde are nevoie.
ragazzo a scris:dupa cum am mai zis...e foarte buna ideea si e totul ok....doar ca ...unde sunt cei din staff ? cam pustiu... doar pe kegan il vad ca mai intra , in rest ...
<title>Statistici Gratuite</title>
<link rel="shortcut icon" href="http://2img.net/i/fa/favicon/key.png">
» Diverse » Sugestii si propuneri » Ce parere aveti despre acest unic director web pentru administratorii Forumgratuit.ro si Blogratuit.ro?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum